16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

GÜNCELLEME - Edirne'de aynı aileden 3 kişi pompalı tüfekle öldürüldü

GÜNCELLEME - Edirne'de aynı aileden 3 kişi pompalı tüfekle öldürüldü - Evlerinde tüfekle vurulan çift ile 2 yaşındaki çocuğun cesetleri bulundu - Cinayet sırasında evde bulunan 2 çocuğun ise katilin evi terk etmesine kadar ses çıkarmadan ve hareketsiz beklemeleri sonucu kurtuldukları öğrenildi - Katil zanlısının maktul Salih Mal'ın eniştesi N.

26.05.2017 - 13:36
M olduğu şüphesinin ağırlık kazanması nedeniyle polis Menzilahir Mahallesi çevresinde operasyon başlattı

DETAYLAR EKLENDİ

EDİRNE (AA) - Edirne'de aynı aileden biri çocuk 3 kişi evlerinde pompalı tüfekle öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Menzilahir Mahallesi Noktacı Cami Sokağı'nda Salih Mal (31) ve ailesinin yaşadığı evden silah sesleri duyan komşuları, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Salih Mal ile eşi Hanife Mal (30) ve çocukları Elena'nın (2) pompalı tüfekle öldürüldüğünü tespit etti.

Cesetler, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayı öğrenerek gelen ailenin yakınlarından bazıları baygınlık geçirdi.

Cinayet sırasında evde bulunan 2 çocuğun ise katilin evi terk etmesine kadar ses çıkarmadan ve hareketsiz beklemeleri sonucu kurtuldukları öğrenildi. Çocuklar geçirdikleri şok sonrası hastanede müşahede altına alındı.

Bu arada, katil zanlısının maktül Salih Mal'ın eniştesi N.M olduğu şüphesinin ağırlık kazanması nedeniyle polis Menzilahir Mahallesi çevresinde operasyon başlattı.

Şüphelinin aranmasına devam ediliyor.