20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

GÜNCELLEME - Eskişehir'deki silahlı saldırı

GÜNCELLEME - Eskişehir'deki silahlı saldırı - Silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i tutuklandı.

15.01.2018 - 18:19

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği, 6 Ocak'ta Bahçelievler Mahallesi Dumanlı Sokak'taki Tekel büfesine yönelik silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ayhan Köle'nin (34) ölümü ve Savaş Köral'ın (29) yaralanmasıyla ilgili özel ekip kurdu.

Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekip, şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen S.Y. (56) ile bu kişiye yardım ettikleri iddiasıyla M.P. (19), N.O.E. (19) ve Y.A. (32), İzmir ve Eskişehir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan olayı gerçekleştirdiği belirlenen S.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şüphelilerden M.P, N.O.E. ve Y.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.