28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

GÜNCELLEME - Samsun'da silahla yaralama ve darp iddiası

GÜNCELLEME - Samsun'da silahla yaralama ve darp iddiası - İlkadım ilçesinde bir kişi silah, 2 kişi de darp sonucu yaralandı - Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİSAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi silah, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.

19.09.2017 - 19:23

İddiaya göre, Cenk D. (19) arkadaşları Yasim Onur S. (21), Muhammet Ali A. (19) ve Kamil A. (23), 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki Anıt Park'ta Ersan O. (34) ve kardeşi Hüseyin O. (23) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ersan O. ve kardeşi Hüseyin O, darbedildi. Daha sonra Hüseyin O, olay yerinden ayrılan Cenk D'yi takip ederek Osmaniye Caddesi'nde tabanca ile bacağından yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cenk D, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ersan O. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, Cenk D, Yasim Onur S, Muhammet Ali A, Kamil A. ile Hüseyin O'yu gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.