25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

GÜNCELLEME - Şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık iddiası

GÜNCELLEME - Şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık iddiası - Şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Sakarya'da gözaltına alınan 2 otobüs şoförü ile 1 muavin tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİSAKARYA (AA) - Sakarya, İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Balıkesir, Tekirdağ ve Düzce'de dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 otobüs şoförü ile 1 muavin tutuklandı.

22.02.2017 - 22:50

Geçen yıl D-650 karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden çok sayıda hırsızlık yapıldığını tespit eden Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalışma başlattı.

Şüphelilerin kullandığı otomobili belirleyen ekipler, önceki akşam bir dinlenme tesisinde önlem aldı. Otomobilin tesise gelmesiyle başlatılan operasyonda, bir otobüs firmasında şoför olarak çalışan C.D. (49) ve E.K. (50) ile muavin A.A. (30) ve E.Y. (29) gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen C.D, E.K. ve A.A, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheli E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçen yıl D-650 karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde mola veren şehirlerarası yolcu otobüslerinden çok sayıda hırsızlık yapıldığını tespit eden Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızların yakalanması için başlattığı çalışma kapsamında 4 kişiyi gözaltına almıştı.