29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

GÜNCELLEME - Tokat'ta kaybolan çocuklar

GÜNCELLEME - Tokat'ta kaybolan çocuklar - Reşadiye ilçesinde 2015 yılında evlerinin önünde oynarken kaybolan 5 ve 8 yaşlarındaki komşu çocuklarının bulunması amacıyla yeniden çalışma yapıldı - Bir ahırın bahçesinde gerçekleştirilen kazı ve samanlıkta yapılan aramada da çocukların izine rastlanılmadı ÇALIŞMALARDA ÇOCUKLARIN İZİNE RASTLANMADIĞI BİLGİSİ EKLENDİTOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 2015 yılında evlerinin önünde oynarken kaybolan komşu çocukları Dursun Kaan Taşcı ve Bayram Erol'un bulunması amacıyla yeniden arama çalışması gerçekleştirildi.

1.02.2017 - 15:43

Kaybolan komşu çocuklarının bulunması için Çermik Mahallesi'nde eskiden ahır olarak kullanılan yerde Reşadiye Belediyesine ait iş makinesiyle yapılan kazıda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Ekipler, daha sonra aynı mahalledeki bir ahırın bahçesinde kazı çalışması başlattı. Samanlıkta da yapılan arama sonucunda çocuklara ait bir iz bulunamadı.

Çalışmaları çocukların yakınları da takip etti.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları Dursun Kaan Taşcı (5) ile Bayram Erol'un (8) evlerinin önünde oynarken kaybolmasının ardından uzun süre yapılan aramalardan sonuç alınamamıştı.