29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"Hakan Kutlu ile yola devam edeceğiz"

"Hakan Kutlu ile yola devam edeceğiz" - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak: "Bizim asıl hedefimiz günü kurtarmak değil, soğukkanlı, planlı ve kararlı adımlarla geleceğin Adana Demirspor'unu oluşturmaktır"ADANA (AA) - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Hakan Kutlu ile yola devam edeceklerini belirtti.

28.10.2018 - 19:20

Sancak, yaptığı yazılı açıklamada, sezona çok iyi girmelerine rağmen son 3 haftada alınan mağlubiyetlerin mavi-lacivertli camiayı derinden üzdüğünü ifade ederek şunları kaydetti:

"Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile yola devam edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz günü kurtarmak değil, soğukkanlı, planlı ve kararlı adımlarla geleceğin Adana Demirspor'unu oluşturmaktır. Bu zorlu yürüyüşümüzde, sizlerin (taraftarların) desteği en büyük motivasyon ve güç kaynağımızdır."

Sancak, kongrede şampiyonluk sözü vermediğini işaret ettiği açıklamasında, "Sezona galibiyetlerle başladık, son üç haftada da yenilgiler almış olabiliriz, bunlar futbolun doğasında olağan şeylerdir." değerlendirmesinde bulundu.