25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hakkari'de polis çocukları sevindirdi

Hakkari'de polis çocukları sevindirdi - Hayırsever vatandaşlarca gönderilen yardımlar, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyündeki ihtiyaç sahibi 285 öğrenciye ulaştırıldı HAKKARİ (AA) - Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde ihtiyaç sahibi 285 öğrenciye giyim malzemeleri dağıtıldı.

2.02.2018 - 11:21

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, farklı illerdeki hayırsever vatandaşlarca gönderilen giyim malzemelerinin bulunduğu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere Irak sınırındaki Çığlı köyüne ulaştırdı.

Yardımların dağıtım törenine Vali Cüneyit Orhan Toprak da katıldı. Vali Toprak, Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Toprak, güvenlik güçleriyle birlikte öğrencilere yardımları dağıttı.

Toprak, yaptığı açıklamada, yardım paketlerini ülkenin değişik noktalarındaki hayırsever vatandaşların İl Emniyet Müdürlüğü vasıtasıyla gönderdiğini söyledi.

Yarıyıl tatili olmasına rağmen aileleriyle birlikte gelen çocuklara giyim malzemelerinden oluşan hediyeleri dağıttıklarını ifade eden Toprak, şöyle konuştu:

"Bu pırıl pırıl çocuklarımız inşallah bizim 15-20 sene sonra ülke yönetimini kendilerine teslim edeceğimiz kişiler olacaklar. İnşallah ülkemizin en uç noktasında bulunan bu güzel çocuklarımız vali, kaymakam, pilot, subay, doktor, öğretmen olarak ülkemizin bütün köşelerinde insanımıza hizmet verecekler. Bugün burada öğrencilerimizle, polisimizle, askerimizle, öğretmenlerimizle ve vatandaşlarımızla beraber olmaktan çok mutluyuz. Onlardan derslerine çalışmalarını hepsinin büyük adam olmasını istiyoruz. Bunun yolu da bu okumaktan geçiyor."