29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda iddialı

Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda iddialı - İdari menajer Erdal Oktay: - "Hedefimiz, parkeye çıktığımız her kulvarda zirvede olmak"HATAY (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un idari menajeri Erdal Oktay, her kulvarda zirvede olmayı hedeflediklerini belirtti.

9.08.2018 - 16:53

Oktay, yaptığı yazılı açıklamada, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonu fikstürünün, İstanbul’da gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendiğini ve yeni sezonun ilk maçında 13 Ekim'de deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını aktardı.

Kurdukları iddialı kadroyla şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Oktay, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Elde ettikleri başarıyı bu yıl daha da yukarıya taşımak istediklerini ve çalışmaları bu doğrultuda sürdürdüklerini anlatan Oktay, şunları kaydetti:

"Son yıllarda atılan adımlarla Hatay artık spor kenti oldu. Şüphesiz bundaki en büyük pay Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kulüp başkanımız Mehmet Maden ve tüm taraftarlarımıza ait. Hepsine çok teşekkür ederim. Takımımız bu sene FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Hedefimiz, parkeye çıktığımız her kulvarda zirvede olmak. Bunu başaracak güce sahibiz."