16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

"Her gece yattığımda oğlum gözümün önünden gitmiyor"

"Her gece yattığımda oğlum gözümün önünden gitmiyor" - FETÖ'nün darbe girişiminde İstanbul'da tankın altında kalarak şehit düşen Hüseyin Kısa'nın babası Mehmet Kısa: - "Her gece yattığımda oğlum gözümün önünden gitmiyor.

14.07.2018 - 11:04
İnşallah hainleri Allah cezalandıracak. Allah inşallah o geceyi bir daha göstermez"

TOKAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul'da tankın altında kalarak şehit olan Hüseyin Kısa'nın babası Mehmet Kısa, "Her gece yattığımda oğlum gözümün önünden gitmiyor. İnşallah hainleri Allah cezalandıracak. Allah inşallah o geceyi bir daha göstermez." dedi.

Zile Kaymakamı Adnan Tezcan, şehit Hüseyin Kısa'nın ilçede yaşayan ailesini ziyaret etti.

Tezcan, devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını vurguladı.

Şehidin babası Mehmet Kısa da oğluyla en son 14 Temmuz 2016'da görüştüklerini söyledi. Darbe girişiminin olduğu gece de eşinin oğullarıyla görüştüğünü belirten Kısa, "Bana ekinleri ekip ekmediğimizi sormuştu. 'İnşallah hasat zamanı gelirsiniz' demiştim ama ona yetişemedi." ifadesini kullandı.

Oğlunun sürekli şehit olmak istediğini dile getiren Kısa, "Vatan hainlerine ömür boyu hapis cezası verilmesini, idamı istiyorum. 2 yıl çok sıkıntılı ve ağır geçti. Her gece yattığımda oğlum gözümün önünden gitmiyor. İnşallah hainleri Allah cezalandıracak. Allah inşallah o geceyi bir daha göstermez." diye konuştu.