28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

"Her türlü çabamızın arkasındayız"

"Her türlü çabamızın arkasındayız" - HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen: - "Biz siyaseti bu ülkede huzur, barış, güven, özgürlük, adalet tesis edilsin diye yapıyoruz.

2.11.2018 - 16:10
Dolayısıyla toplumsal hayattaki her türlü çabamızın arkasındayız ve hepsini sonuna kadar savunacağız"

KARS (AA) - HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen, ülkede huzur, barış, güven, özgürlük ve adaletin tesis edilmesi için siyaset yaptıklarını belirterek, "Toplumsal hayattaki her türlü çabamızın arkasındayız ve hepsini sonuna kadar savunacağız." dedi.

Ayhan Bilgen, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, danışmanı Hayati Mehmetoğlu, eski HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli'nın da aralarında bulunduğu 5 kişinin Kars'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile bazı milletvekillerinin tutuklanmalarının üzerinden de 2 yıl geçtiğini belirten Bilgen, "Bir ülkede yaptığı konuşmalardan dolayı parti yöneticilerinin, milletvekillerinin 2 yıl tutuklu kalması büyük haksızlıktır." dedi.

Bilgen, partilerinin barışı, demokrasiyi savunmak için var olduğunu vurgulayarak, ülkede kimsenin kavga etmemesi, herkesin sorunlarını konuşarak çözebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Ayhan Bilgen, "Biz siyaseti bu ülkede huzur, barış, güven, özgürlük, adalet tesis edilsin diye yapıyoruz. Dolayısıyla toplumsal hayattaki her türlü çabamızın arkasındayız ve hepsini sonuna kadar savunacağız." diye konuştu.