29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

"İlk Öpücük" filminin özel gösterimi Ankara'da yapıldı

"İlk Öpücük" filminin özel gösterimi Ankara'da yapıldı ANKARA (AA) - Başrollerini Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in paylaştığı "İlk Öpücük" filminin özel gösterimi Başkentte yapıldı.

18.10.2017 - 22:08

Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği romantik komedi türündeki filmin, bir alışveriş merkezindeki sinemada yapılan özel gösterimine başrol oyuncularından Murat Yıldırım, Hayrettin Karaoğuz ile Yıldırım'ın eşi İmane Elbani katıldı.

Filmde "Hakan" karakterini oynayan Murat Yıldırım, karakterin şu ana kadar oynadıklarından farklı olduğunu belirterek, "Oynadığım karakter, benim için de, izleyici için de ters köşe bir karakter. Oynaması çok eğlenceliydi. Keyifli oldu benim için." dedi.

Romantik komedi türündeki filmin, emeğin ve sevginin hikayesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "İnsan istediği şey için ne kadar emek verir, mücadele ederse, onu o kadar çok elde eder. Mücadeleyi, emeği ve sevgiyi anlattık filmde. Umarım seyirciler de beğenecektir." ifadelerini kullandı.

Sinemalarda, 20 Ekim'de vizyona girecek filmin çekimleri Mudanya'nın Gölyazı ve Tirilye beldelerinde yapıldı.

Filmin senaryosu Çağlar Yurt tarafından kaleme alındı, görüntü yönetmenliğini Javier Salmones gerçekleştirdi.

Komedi ve romantik türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Yıldırım ve Gürel'in yanı sıra Cezmi Baskın, Hayrettin Karaoğuz ve Beyti Engin yer alıyor.