23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

İlkokul öğrencisi kız kardeşlerden Mehmetçik'e destek

İlkokul öğrencisi kız kardeşlerden Mehmetçik'e destek - Kırşehir'de 3 kardeş, harçlıklarını Mehmetçik Vakfına bağışladıKIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde ilkokul öğrencisi 3 kız kardeş, biriktirdikleri harçlıklarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

31.01.2018 - 13:27

Dilay, Dilem ve Döne Tekin kardeşler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amacıyla harçlıklarından biriktirdikleri 150 lirayı, Mehmetçik Vakfına bağışladıktan sonra babaları Fatih Tekin ile İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Güray Celepci'yi ziyaret etti.

Baba Tekin ve 3 kızı, bağış dekontu ile Türk bayrağını, Celepci'ye verdi.

Teğmen Celepci, "Şu an ne kadar duygulandığımı anlatmam çok zor. Karşımda duran kızlarımızın ikisi ilkokul 2. sınıf, diğeri 4. sınıf öğrencisi. Çocuklarını yetiştiren anne ve babalarına çok teşekkür ederim. Böyle evlatlarımız olduğu sürece bizi kimse yıkamaz. Çocuklarımıza ve ailesine çok teşekkür ederim." dedi.

Baba Fatih Tekin de "Çocuklarım, 'Biz askerlerimize yardım etmek istiyoruz. Ne yapabiliriz?' dedi. Harçlıklarını biriktirdiklerini, bu parayı askerlerimize vermek istediklerini söylediler. Çok duygulandım. İnanın ne yapacağımı bilemedim. Kızlarıma sıkıca sarıldım. Böyle evlatlarımız olduğu sürece bu vatanı kimse bölemez, yıkamaz Allah'ın izniyle." diye konuştu.