28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

İngiltere Premier Lig'de favoriler kazandı

İngiltere Premier Lig'de favoriler kazandı - Manchester City, konuk ettiği Crystal Palace'ı 5-0, Manchester United, deplasmanda Southampton'ı 1-0, Chelsea ise ağırladığı Stoke City'yi 4-0 mağlup ettiANKARA (AA) - İngiltere Premier Lig'in 6.

23.09.2017 - 20:46
haftasında sezonun iddialı takımları Manchester City, Manchester United ve Chelsea, rakiplerini yenerek haftayı 3 puanla kapadı.

Lider Manchester City, Etihad Stadı'nda ağırladığı Crystal Palace'ı Leroy Sane, Raheem Sterling (2), Sergio Agüero ve Fabian Delph'in golleriyle 5-0 yendi.

Namağlup bir diğer ekip Manchester United ise 20. dakikada Romelu Lukaku'nun ağları havalandırmasıyla zorlandığı Southampton deplasmanını 1-0'la geçerek mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

Geçen yılın şampiyonu Chelsea, konuk olduğu Stoke City karşısında 4-0'lık skorla rahat bir galibiyet aldı. Londra temsilcisinde Alvaro Morata hat-trick yaparak yıldızlaşırken, Chelsea'nin diğer golünü ise Pedro kaydetti.

Günün sona eren diğer maçlarında Everton, ağırladığı Bournemouth'u Oumar Niasse'nin golleriyle 2-1 yendi. Watford ise konuk olduğu Swansea City karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçların ardından 16 puanlı takımlardan Manchester City, averajla Manchester United'ın üzerinde liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Chelsea ise 13 puanla üçüncü sırada yer aldı.