19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İş adamının parasını gasbetmek isteyen şüpheliler adliyede

İş adamının parasını gasbetmek isteyen şüpheliler adliyede - İş adamını silahlı tehditle bankadaki parasını gasbetmeye çalıştıkları sırada gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildiTEKİRDAĞ (AA) - İstanbul'dan iş görüşmesi için Çerkezköy'e gelen iş adamı Nurettin Çakın'ı silahla tehdit ederek bankadaki parasını gasbetmeye çalıştıkları sırada gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

21.02.2017 - 13:59

İstanbul'dan Çerkezköy'e gelen iş adamı Nurettin Çakın'ı, iş görüşmesi için gittiği Kızılpınar Mahallesi'ndeki bir iş yerinde zorla alıkoydukları iddiasıyla gözaltına alınan A.K.A, A.A, E.D. ve C.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

İş görüşmesi için geldiği iş yerinin deposuna indirilen Çakın'ın el ve ayaklarını bağlayan 4 şüpheli, iş adamının bankadaki hesabından yaklaşık 40 bin avro ve 20 bin dolar parayı istemişti.

Bankadan parayı çekmesi için Saray ilçesine getirilen Çakın, "Şekerim düştü" diyerek, şüphelilere yemek yemesi gerektiğini söylemişti.

Bunun üzerine, şüpheliler aracı Saray ilçesindeki bir lokanta önünde durdurmuş, araçtan inen Çakın, yakındaki trafik polislerini fark ederek, polislerden yardım istemiş ve zanlılar gözaltına alınmıştı.