25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İzmir'de korunmaya muhtaç çocuklar için konser

İzmir'de korunmaya muhtaç çocuklar için konser - EGİAD, EÇEV ve Koruncuk Vakfı tarafından, geliri korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanmak üzere konser düzenlendi - Şef Hakan Şensoy yönetimindeki konserde, piyona sanatçısı İdil Biret ve Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası sahne aldıİZMİR (AA) - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) ve Koruncuk Vakfı paydaşlığında, geliri korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanmak üzere konser düzenlendi.

25.09.2017 - 23:08

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki konser öncesinde yaptığı konuşmada, Nisan ayında Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası iş birliğiyle şehit çocukları yararına konser düzenlediklerini söyledi.

Türkiye'de çok sayıda korunmaya muhtaç çocuk bulunduğunu belirten İlter, "Bizler bu noktada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Gençleri sağlıklı bireyler olarak hayata hazırlamak, eğitimlerini tamamlamalarını sağlamak ve hayatlarını sürdürebilecekleri bir meslek sahibi yapmakla yükümlü olan devlet kurumlarına destek olmak bizlerin de en önemli sorumluluklarından." dedi.

Konuşmasının ardından EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu ve Koruncuk İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli desteklerinden dolayı İlter'e plaket verdi.

Daha sonra Şef Hakan Şensoy yönetiminde Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve İdil Biret sahneye çıktı.