29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Jandarma, yolda bulduğu çantayı sahibine ulaştırdı

Jandarma, yolda bulduğu çantayı sahibine ulaştırdı MANİSA (AA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekibi, yolda buldukları ve içerisinde bin 300 lira ile bir çeyrek altın bulunan çantayı 61 yaşındaki sahibine ulaştırdı.

26.05.2017 - 17:47

Saruhanlı ilçesi Develi Mahallesi'nde devriye görevini yapan Jandarma Uzman Çavuş Soner Erkan ve ekibi, yol kenarında bir kadın çantası bulundu. İçerisinde bin 300 lira, 1 çeyrek altın ve maaş kartı olan çantanın 61 yaşındaki Ayşe Kozak'a ait olduğu belirlendi.

Akraba ziyareti için Saruhanlı'ya geldiği öğrenilen Kozak'a ulaşmak için ise çantayı bulan askerler görevlendirildi. Demirci'nin Beyazıt Mahallesi'nde oturduğu tespit edilen Kozak'a ulaşan askerler çantasını teslim etti.

Çantasını kendisine ulaştıran askerlere dua eden Kozak, "Akraba ziyareti nedeniyle Saruhanlı'ya gitmiştik. Yol kenarında çeşmeden su içmek için araçtan indim. O sırada çantamı orada unutmuşum. Demirci'ye gelince fark ettik. İçerisinde emeklilik maaşım vardı. Jandarma ekiplerinden Allah razı olsun, çantayı bana ulaştırdılar. Allah onları başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.