25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kamyonet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Kamyonet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı - Isparta'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonetin kaldırımdaki yayalara çarparak köprüden düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2'si öğrenci 3 kişi yaralandıISPARTA (AA) - Isparta'da, 17 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı kamyonetin üniversite yerleşkesinde yayalara çarptıktan sonra köprüden düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

9.03.2017 - 18:41

N.S'nin kullandığı 06 KBG 65 plakalı kamyonet, Süleyman Demirel Üniversitesinin (SDÜ) batı ve doğu yerleşkelerini birbirine bağlayan köprüde, ehliyetsiz kişinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırımdaki 3 yayaya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kaldırımda yürüyen Veli Bakır (44) ile içerisinde hayvan sürüsünün bulunduğu kamyonet, İstanbul Caddesi'ne düştü. Yolda bir başka otomobilin altında kalan üniversite çalışanı Bakır, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, ehliyetsiz olduğu öğrenilen N.S. ile üniversite öğrencileri Betül Sönmez ve Caner Özcanlı da yaralandı.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

Öte yandan, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan yol, kamyonetin ve Veli Bakır'ın cenazesinin kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

- Kaza anı güvenlik kamerasınca görüntülendi

Bu arada, trafik kazası güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin kaldırımdaki yayalara çarpması ve köprüden düşmesi yer alıyor.

Bakır'ın kamyonetle birlikte köprüden yola düşmesi ve otomobilin altında kalması da görüntülere yansıdı.