29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Kamyonuyla çarptığı motosikletlinin bir de üstünden geçti

Kamyonuyla çarptığı motosikletlinin bir de üstünden geçti - Antalya'nın Kemer ilçesinde kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı - Motosikletle çarpıştıktan sonra sürücüsünün panikle yeniden hareket ettirdiği kamyon, yerde yatan yaralının üzerinden geçtiANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

29.03.2017 - 16:52

Alınan bilgiye göre, Şadi I. (46) idaresindeki 07 K 7335 plakalı kamyon, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde, Hüseyin Kadıoğlu'nun kullandığı 33 LV 250 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Kadıoğlu ile yanında bulunan arkadaşı Tarık Sert yaralandı.

Motosikletle çarpıştıktan sonra sürücüsünün panikle yeniden hareket ettirdiği kamyon, yerde yatan Kadıoğlu'nun üzerinden geçti.

Ağır yaralanan Kadıoğlu ve arkadaşı Sert, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Kadıoğlu, ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kamyon şoförü Şadi I. ise gözaltına alındı.

Olayın görgü tanıklarından Şemsihan Karayel, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza sırasında motosiklet sürücüsünün kamyonun altında kaldığını, kamyon şoförüne "Adam altında kaldı" dediğini, bunun üzerine kamyon şoförünün yaralının tekrar üzerinden geçtiğini söyledi.

Bu arada kaza anı, bir otelin güvenlik kameralarınca da kaydedildi.