26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kanser hastası çocuklara bayram kutlaması

Kanser hastası çocuklara bayram kutlaması - Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklara yönelik bayram etkinliği organize edildiİZMİR (AA) - Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK), Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklar için bayram etkinliği düzenledi.

15.08.2018 - 16:56

KİTVAK'tan yapılan yazılı açıklamada, çocuk onkoloji bölümünde gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak animasyon gösterisi sunuldu, pasta kesildi ve hediyeler dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi İklil Ulueren, hastalıkla mücadele eden hastalar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarıyla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, EÜ KİTVAK Konukevi ve DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ndeki misafirlerini sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren Ulueren, "Her zaman söylediğimiz gibi hasta ve hasta yakınlarının kendilerini yalnız hissetmemesi için vakıf olarak var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kantar da KİTVAK'a teşekkür etti.

Ellerindeki tüm imkanlarla hasta ve yakınlarının yanında olduklarını vurgulayan Kantar, şunları kaydetti:

"Bizleri yalnız bırakmayan KİTVAK ile aynı amaç doğrultusunda çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm camiamızın ve ülkemizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum."