25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Karabük merkezli 4 ildeki uyuşturucu operasyonu

Karabük merkezli 4 ildeki uyuşturucu operasyonu - Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandıKARABÜK (AA) - Karabük merkezli 4 ilde düzenlenen ve toprağa gömülü 5 kilogram kubar esrarın ele geçirildiği operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

16.07.2017 - 14:47

Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, uyuşturucu madde temin ve ticareti suçuna yönelik başlattığı çalışma sonunda düzenlediği operasyonlarla gözaltına aldığı 6 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen şüphelilerden H.S, Y.Y, B.B, M.B. ve S.B. "uyuşturucu madde temin ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı, E.B ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük'ün Eskipazar ilçesi ile İstanbul, Sakarya ve Zonguldak'ta belirlenen adreslere 13 Temmuz'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, E.B, H.S, Y.Y, B.B, M.B. ve S.B. gözaltına alınmıştı. Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki bir evin ahırında yapılan aramada, toprağa gömülü 5 kilogram kubar esrar, ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.