28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Kastamonu Belediyespor'da Avrupa Kupası maçı hazırlıkları

Kastamonu Belediyespor'da Avrupa Kupası maçı hazırlıkları - EHF Kupası'nda deplasmanda Polonya temsilcisi Vistal ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdüKASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda 9 Şubat Cuma günü Polonya temsilcisi Vistal ile yapacağı C Grubu 6.

7.02.2018 - 17:45
ve son hafta maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gruptaki maçlarda aldıkları galibiyetlerle çeyrek finale çıkmayı garantilediklerini belirtti.

Kastamonu'daki son maçlarında Danimarka ekibi Viborg karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Günal, "Elde ettiğimiz bu galibiyetle çeyrek finale çıkmayı garantiledik. Yeni sistemde çeyrek finale çıkan ilk Türk takımı olduk. İlki başardığımız için mutluyuz." dedi.

Her maça kazanma parolasıyla çıktıklarına işaret eden Günal, "Formalite maçı gibi gözükmekle birlikte önemli bir maça çıkıyoruz. Polonya ekibi, kupadaki hiçbir maçında galibiyet alamadı. Son maçı evinde oynayacak olan Vistal, bu maça prestij için çıkacak. Biz de bu maçı alıp grup birincisi olarak maçlarımızı tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Takımın durumunun iyi olduğunu kaydeden Günal, "Arkadaşlara 'Oynadığımız maç bir sonraki maçın antrenmanıdır' diyorum. Gidip elimizden geleni yapacağız. Sakat ya da hasta sporcumuz yok. Polonya'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.