17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Kastamonu Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü açılışı

Kastamonu Tapu ve Kadastro 19.

24.02.2017 - 15:37
Bölge Müdürlüğü açılışı

- Kastamonu Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılışı, Başbakan Yıldırım'ın video konferans ile bağlandığı törenle yapıldı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binası, Başbakan Binali Yıldırım'ın video konferans ile katıldığı törenle açıldı.

Başbakan Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni sırasında video konferans yöntemiyle Kastamonu'ya bağlanarak, Vali Vekili Ünal Kılıçarslan ile görüştü.

Yapımı tamamlanan Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü binasının hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, "Bu güzel eser hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Ilgaz Tünelleri nasıl." ifadesini kullandı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, "Sayın Başbakanımız, Ilgaz Tünelleri iyi gidiyor. Yakın zamanda Kırık Barajı'nın temelini de atacağız inşallah. Sizi temel atma törenine bekliyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından binanın açılışı Kılıçarslan, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı tarafından yapıldı.

İnşasına 2014 yılı Aralık ayında başlanan bina, geçen yıl temmuz ayında hizmet vermeye başlamıştı.