23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kayak ücretsiz olunca öğrenciler Yalnızçam'a akın etti

Kayak ücretsiz olunca öğrenciler Yalnızçam'a akın etti - Ardahanlı öğrencilere, yarıyıl tatili boyunca Yalnızçam Kayak Merkezi'nde ücretsiz kayak yapma imkanı sağlandı - Vali Bilmez: - "Sömestir tatiliyle bugüne kadar bütün öğrencilere ücretsiz hizmet verildi, tatil bitene kadar da verilecek"ARDAHAN (AA) - Ardahanlı öğrencilere yarıyıl tatili boyunca ücretsiz kayak yapma ve öğrenme imkanı tanınınca Yalnızçam Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluştu.

28.01.2018 - 12:17

Ardahan'ın parlayan turizm yatırımlarından Yalnızçam Kayak Merkezi'nde, hem öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi geçirmeleri hem de tesislerin tanıtımı amacıyla öğrencilere ücretsiz kayak yapma imkanı sağlandı.

Bu imkanı fırsat bilen yüzlerce öğrenci pistlerde yoğunluk oluşturup doya doya kayak yapmanın keyfini yaşadı. Ardahan Valiliği ayrıca kayak bilmeyen öğrencilere ücretsiz kayak eğitimi alma imkanı da sağladı.

Öğrencilerle kayak yapan Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AA muhabirine yaptığı açıklama, Yalnızçam'ın Kars'taki Sarıkamış ile Erzurum'daki Palandöken kayak merkezlerini tamamlayan bir merkez olacağını belirterek, "Burası aynı zamanda Palandöken ve Sarıkamış'a rakip olacak. Yalnızçam Kayak Merkezi'ne her gün ilgi artmaktadır. Bunu çok net şekilde görüyoruz. Sömestir tatilinde bugüne kadar bütün öğrencilere ücretsiz hizmet verildi, tatil bitene kadar da verilecek. İki pistimiz bu nedenle aktif çalışmakta." dedi.

Bilmez, 3 Şubat'ta 4 kilometre uzunluğundaki bir başka hattın açılmasıyla Yalnızçam'ın daha çok talep edileceğini dile getirerek, Yalnızçam'ın tüm Türkiye'yi kayak yapmaya beklediğini ifade etti.

Öğrencilerden Sudenaz Özdemir, tatil boyunca ücretsiz kayak yapmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, "Valiliğe, İl Özel İdareye bu imkanı bize sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz, kayak keyifli, çok eğlendik." dedi.