28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Kaza yapan sürücü eşini ve çocuklarını teselli etti

Kaza yapan sürücü eşini ve çocuklarını teselli etti - Anadolu Otoyolu'nda otomobiliyle kaza yapan sürücü, ağlayan eşi ve çocuklarının gözyaşlarını silerek teselli etmeye çalıştı - Sürücü Gürsoy: - "Araçta eşim ve çocuklarım vardı.

19.09.2017 - 12:40
Hiçbirinin burnu bile kanamadan kazayı atlattık. Allah'ıma şükürler olsun"

BOLU (AA) - Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde otomobiliyle maddi hasarlı trafik kazası geçiren sürücü, kazadan sonra ağlayan eşi ve çocuklarının gözyaşlarını silerek teselli etti.

Giresun'dan yola çıkan ve Anadolu Otoyolu'ndan İstanbul yönüne giden Süleyman Gürsoy, kullandığı 34 VY 0048 plakalı otomobiliyle Köroğlu park alanı yakınlarında aracında henüz belirlenemeyen bir arıza nedeniyle bariyerlere çarptı.

Otomobilde büyük çaplı hasarın meydana geldiği kazayı, sürücüyle araçta bulunan eşi Tülin, çocukları Elif, Işıl ve Alper Gürsoy yara almadan atlattı.

Sürücü Gürsoy, kazadan sonra araç içerisinden çıkan ve korktukları için gözyaşlarını tutamayan eşi Tülin ile kızları Elif ile Işıl'ın gözyaşlarını silerek teselli etmeye çalıştı.

Seyir halindeyken aracın aksının çıktığını ifade eden Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Aksı kestik, ardından aracı çevirerek arka kısmını bariyerlere çarptım, yoksa direkt bariyerlere çarpacaktık. Araçta eşim ve çocuklarım vardı. Hiçbirinin burnu bile kanamadan kazayı atlattık. Allah'ıma şükürler olsun." dedi.