23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

"KGC Ödüllü Medya Yarışması"

"KGC Ödüllü Medya Yarışması" - Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği "KGC Ödüllü Medya Yarışması"nda AA foto muhabiri Sercan Küçükşahin birinci, kameraman Murat Asil üçüncü olduKAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği yarışmada, Anadolu Ajansı foto muhabiri ve kameramanı iki dalda ödül aldı.

7.02.2018 - 13:51

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel "KGC Ödüllü Medya Yarışması"nda dereceye girenler belli oldu.

Anadolu Ajansı foto muhabiri Sercan Küçükşahin, "At Üstünde Dans" çalışmasıyla fotoğraf dalında birinci, kameraman Murat Asil de "Kardeşinin Gözünden Ömer Halis Demir" röportajı ile bu dalda üçüncü oldu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun jüriliğinde 7 dalda 60'a yakın eser incelendi.

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin takdim edileceği tören, 10 Mart Cumartesi günü Erciyes Kardanadam Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, yaptığı yazılı açıklamada, geleneksel yarışmaya meslektaşlarının ilgi gösterdiğini belirterek, "Dereceye girenleri tebrik ediyorum. Gazeteciler Cemiyeti, kendi misyonunu en iyi şekilde devam ettiriyor. Kayseri'de medya sektörü her ne kadar sıkıntı içinde olsa da kendi küllerinden doğmayı bilen bir güçtedir. Düzenlediğimiz yarışmaya olan ilgi de bunu göstermektedir. " ifadesini kullandı.