24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kilis'te sahte içkiden zehirlenme iddiası

Kilis'te sahte içkiden zehirlenme iddiası - Sahte içki kullanan ve alkol komasına giren kişi, Gaziantep'teki bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı - Kaçak içki satılan iş yerinde 545 şişe sahte alkol ve 5 bin 810 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi KİLİS (AA) - Kilis'te sahte içki kullanan ve alkol komasına giren kişi, hastanede tedavi altına alındı.

13.02.2017 - 13:41

Alınan bilgiye göre, İnatlı Kütah Mahallesi'ndeki bir pasajda 2 şişe sahte içki satın alan M.U, aynı gün fenalaşınca ailesi tarafından Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alkol komasına girdiği tespit edilen M.U, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Gaziantep'teki özel bir hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. M.U'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından çalışma başlatan Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içkinin satıldığı iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada 545 şişe sahte içki ile 5 bin 810 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İş yeri sahibi M.A.K, gözaltına alındı.