25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kırşehir'deki silahlı kavga

Kırşehir'deki silahlı kavga - Kaman ilçesinde silahlı kavgada ağır yaralanan Afgan uyruklu kişi yaşamını yitirdi - Cinayet zanlısı, başka bir köyde jandarma ekiplerince yakalandıKIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada tüfekle vurulan Afgan uyruklu kişi, hastanede hayatını kaybetti.

8.08.2017 - 17:07

İlçeye bağlı Savcılı Büyükoba köyünde bahçe işlerinde çalışan Amon Samimi, sevk edildiği Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan, Kaman Jandarma Komutanlığı ekipleri, olaydan sonra kayıplara karışan şüpheli Afgan uyruklu Bektaş Nuri'yi olayın meydana geldiği köyden yaklaşık 25 kilometre uzaktaki başka bir köyde gözaltına aldı.

Vatandaşların ihbarıyla yakalanan Nuri'nin, bir mandıradan gizlice aldığı tüfeği olaydan sonra 150 metre uzaktaki boş bir alana bıraktığı, bir gece arazide saklandıktan sonra kardeşinin bulunduğu Karadutlu köyüne geldiğini söylediği öğrenildi.

İlçeye bağlı Savcılı Büyükoba köyünde bahçe işlerinde çalışan ve aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Afgan uyruklu içiler Amon Samimi ve Bektaş Nuri arasında çıkan silahlı kavgada Samimi, tüfekle başına ateş edilmesi sonucu ağır yaralanmıştı.