28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Kocaeli'de kayalıklarda ceset görülmesi

Kocaeli'de kayalıklarda ceset görülmesi - Kandıra ilçesindeki kayalık alanda görülen ve dalgaların etkisiyle denize sürüklenen cesede ulaşıldı KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki kayalık alanda bulunduktan sonra, dalgaların sürüklemesiyle gözden kaybolan cesedi arama çalışmalarında sonuç alındı.

16.01.2018 - 15:54

Alınan bilgiye göre, pazar günü Kerpe beldesinin sahil kesiminde yer alan Kartal Kayalıkları mevkisinde görülen ve daha sonra şiddetli dalgaların etkisiyle denize sürüklenen cesedin bulunması için başlatılan arama çalışmalarına üçüncü gününde de devam edildi.

Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM), AFAD, Kıyı Emniyet ve itfaiye ekiplerince yapılan arama çalışmalarında E.E. isimli kadına ait olduğu değerlendirilen cesede ulaşıldı.

Sahile çıkarılan ceset, olay yerine gelen ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

- Olay

Önceki gün Kerpe beldesinin sahil kesiminde yer alan Kartal Kayalıkları mevkisinde bulunan çantanın içerisinden E.E. isimli kadının, kayalıklardan atladığı notu çıkması üzerine arama çalışmaları başlatılmıştı. İki gündür süren çalışmalar kapsamında bölgede görülen ceset, daha sonra aşırı dalgaların etkisiyle denize sürüklenerek gözden kaybolmuştu.