19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kocaeli'deki silahlı kavga

Kocaeli'deki silahlı kavga - Gölcük'te 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin bir şüpheli tutuklandı KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı.

19.02.2018 - 15:45

Alınan bilgiye göre, 11 Şubat'ta, iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erhan A, Cabir A, M.A. ve S.K'nin savcılık sorgusu tamamlandı.

Zanlılardan S.K, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla salıverildi.

Olayda yaralanan ve halen hastanede bulunan şüphelilerin, tedavilerinin ardından adliyeye gönderileceği öğrenildi.

- Olay

Kız arkadaşının rahatsız edildiği iddiasıyla 11 Şubat'ta, Gölcük ilçesinde parke satışı yapan Özkan E'ye ait iş yerine giden Serhan A. ve ağabeyi Erhan A, buradaki kişilerle tartışmış, çıkan silahlı kavgada ağabey kardeş ile karşı gruptaki Murat G, Muhammet K, İrfan A, Cabir A. ve iş yeri sahibi yaralanmıştı.

Ağır yaralanan Serhan A, sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Soruşturma kapsamında olaya karıştıkları belirlenen M.A. ve S.K. ile hastanedeki tedavileri tamamlanan Erhan A. ve Cabir A. gözaltına alınmıştı.