19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Komutandan Müşterek Görev Merkezi'ne ziyaret

Komutandan Müşterek Görev Merkezi'ne ziyaret - 2.

23.02.2018 - 12:38
Ordu Komutanı Korgeneral Temel: "Hedefimiz tamamen teröristlerdir, PKK'lı, PYD'li, DEAŞ'lı teröristlerdir. Bölge halkı tamamen dostumuzdur, kardeşimizdir"

GAZİANTEP (AA) - 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Hedefimiz tamamen teröristlerdir, PKK'lı, PYD'li, DEAŞ'lı teröristlerdir. Bölge halkı tamamen dostumuzdur, kardeşimizdir." dedi.

Korgeneral Temel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir süre önce boşaltılan çadır kentten dönüştürülen İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi'nin açılışı için düzenlenen törene gelişinde, alanda toplanan özel birliklere hitap etti.

"Sizlerle birlikte daha güçlü olduk, daha güçlü olacağız. Devletimizin bütün imkanları bu bölgeye seferber edilmiştir, bundan hiç şüpheniz olmasın." diyen Temel, şunları söyledi:

"80 milyonun duası, desteği arkamızdadır. Hedefimiz tamamen teröristlerdir, PKK'lı, PYD'li, DEAŞ'lı teröristlerdir. Bölge halkı tamamen dostumuzdur, kardeşimizdir. Hedefimiz, tekrar ediyorum teröristlerdir. Hiçbirinizin tırnağına taş gelmemesi için her türlü gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz."

İsmail Metin Temel, sivillerin emniyetinin harekatın "olmazsa olmazları" arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.