16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

"Liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz"

"Liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz" - Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul: "Kendi oyunumuzu oynarsak her zaman iyi sonuçlar alırız"GİRESUN (AA) - TFF 1.

12.10.2017 - 17:28
Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyi çalıştıklarını belirtti.

Gazişehir Gaziantep maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Özkul, "Sahamızda üst üste iki beraberlik alarak kaybettiğimiz puanları Gazişehir Gaziantep deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Galip gelip üç puanı hanemize yazdırmayı hedefliyoruz." dedi.

Özkul, ligde her maçın zor olduğuna işaret ederek, "Bundan sonra Giresunspor hedef takım oldu, tüm takımlar daha dikkatli olacaktır ama biz bundan rahatsız değiliz. Liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz. Kendi oyunumuzu oynarsak her zaman iyi sonuçlar alırız." diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-beyazlı takım 14 Ekim Cumartesi deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Gaziantep'e gitti.