19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Lösemiden ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi

Lösemiden ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi - İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden lösemi hastası lise öğrencisi Medine, Bartın'da toprağa verildi - Genç kızın okul arkadaşlarının döktüğü gözyaşları, cenazede bulunanlara duygulu anlar yaşattı BARTIN (AA) - Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren lösemi hastası lise öğrencisi 17 yaşındaki Medine Sesver'in cenazesi defnedildi.

10.01.2018 - 15:17

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce yakalandığı lösemi nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede dün hayatını kaybeden Sesver'in cenazesi, Aladağ Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Bartın Köksal Toptan Anadolu Lisesi 4. sınıf öğrencisi Sesver için burada Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Hülya (45) ile baba Cengiz Sesver’i (46) yakınları teselli etti.

Bu arada, cenaze törenine katılan okul arkadaşlarının, ellerinde çiçek ve arkadaşlarının fotoğraflarıyla gözyaşı dökmesi, duygulu anlar yaşattı.

Sesver’in cenazesi, Aladağ Mahallesi Camisi'nde kılınan namazın ardından, aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Sesver'in yakınları, öğretmenleri ve okul arkadaşlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da katıldı.