28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Lösemili çocuklara bağış şartıyla şikayetinden vazgeçti

Lösemili çocuklara bağış şartıyla şikayetinden vazgeçti - Kırıkkale'de bir kişi aracının hasar görmesi üzerine şikayetçi olduğu otopark görevlisiyle LÖSEV'e bağış yapması şartıyla uzlaştıKIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir kişi otoparktaki aracının hasar görmesi üzerine şikayetçi olduğu otopark görevlisiyle Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağış yapması şartıyla uzlaştı.

14.12.2017 - 15:50

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale'de A.Y.T. ağustos ayında otoparka bıraktığı aracında hasar meydana geldiğini tespit etti. A.Y.T, bunun üzerine otopark görevlisi M.T.H. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, suçun uzlaşmaya tabi olması nedeniyle dosya Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosuna gönderildi ve taraflar arasında uzlaşma sağlanması için uzlaştırmacı görevlendirildi.

Aracında hasar meydana gelen A.Y.T, araca zarar verdiği iddia edilen M.T.H. ile uzlaşmak için kendisi için bir talepte bulunmak yerine şüphelinin LÖSEV'e bağış yapmasını istedi.

Talebin iletilmesi üzerine şüpheli LÖSEV'e bağış yaptı ve soruşturmaya takipsizlik kararı verildi.