19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

"Lüks taksi" ile müşterilerine hizmet veriyor

"Lüks taksi" ile müşterilerine hizmet veriyor - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir taksici, hükümetin teşvik amacıyla ticari araçlara getirdiği ÖTV muafiyetinden faydalanarak aldığı "Lüks taksi" ile müşterilerine hizmet veriyor - Taksici Dik: - ''Bu aracın taksi olduğuna inanmayanlar var.

11.02.2018 - 11:09
Müşterilerimizden güzel tepkiler alıyoruz ve aracın konforundan, daha güvenilir yolculuk yaptıklarından bahsediyorlar''

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde teşvik amacıyla hükümetin ticari araçlara getirdiği Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden faydalanan taksici Sercan Dik, aldığı "Lüks taksi" ile müşterilerine hizmet veriyor.

Piyasa değeri yaklaşık 205 bin lira olan otomobil ile taksicilik yapan Dik, lüks otomobili ile müşterilerin ilgi odağı oldu.

Müşterilerin hem beğenisini, hem de memnuniyetini kazanan lüks otomobil, diğer taksiler ile aynı tarifede hizmet veriyor.

Taksici Sercan Dik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lüks aracını müşterilerinin daha rahat, daha kaliteli, daha konforlu, daha güvenilir bir yolculuk yapması için aldığını söyledi.

Kısa sürede ilçede müşterilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Dik, aracın Trakya'nın donanım anlamında en lüksü olduğunu bildirdi.

Dik, taksicilere sağlanan ÖTV indirimi nedeniyle yetkililere teşekkür etti.

Müşterilerden güzel tepkiler aldığını belirten Dik, ''Bu aracın taksi olduğuna inanmayanlar var. Müşterilerimizden güzel tepkiler alıyoruz ve aracın konforundan, daha güvenilir yolculuk yaptıklarından bahsediyorlar. Taksimetre ücreti ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Belediyenin koymuş olduğu bir taksimetre fiyatımız var. Müşteriler taksiyi kullanmak istediklerinde 'taksimetre aynı mı, farkı var mı, lüks araç olduğu için daha fazla yazıyor mu?' diye soru yöneltiyorlar. Biz de onlara taksimetrenin aynı ücretle açıldığını söylüyoruz.'' diye konuştu.

205 bin lira değerindeki aracında birçok özellik bulunduğunu aktaran Dik, şöyle devam etti:

''Aracım donanım açısından sınıfının en dolu paketidir. Birçok ekstra özellik var. Örneğin şehir içi kaza önleme sistemi var. Aracın önüne bir insan çıktığında veya bir hayvan çıktığında kendiliğinden ani bir duruş yapıyor. Bunun yanı sıra şerit takip sistemi, 360 derece kamera sistemi, kar modu, kum modu gibi özellikleri mevcut. Ses sistemimiz, bununla beraber isteğe bağlı müzik listemiz var. Müşterilerin en çok beğendiği bir özellikle de kablosuz şarj imkanıdır. Günümüzde akıllı telefonlar artık her an elimizde ve şarjları çabuk bitiyor. Taksiye binip, 'şarj kablosu var mı?' diye soran müşterilerimizin telefonlarını kablosuz şarj ediyoruz. Dışarıdan da içeriye herhangi bir ses almıyor. Uzun yolda gidenler de ne kadar yol gittiğinin farkına varmadan gideceği yere varıyoruz. Kısacası müşterinin güvenli bir seyahati için olmayan bir özellik yok. Ayrıca 'uçak gibi araba' diyenler oluyor.''