28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Manavgat Irmağı'nda kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Manavgat Irmağı'nda kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle gittikleri piknikte Manavgat Irmağı'na düşerek kaybolan 5 yaşındaki Samet Durmuş Vurkun için arama çalışmalarına devam ediliyor.

20.05.2018 - 16:49

Jandarma Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK 08) Timi, IHH, AFAD ekiplerinden 4 bot ve 14 dalgıçla arama çalışması sürdürülüyor. Manavgat Irmağı'nda yapılan arama çalışmasında DEGAK 08 timi tarafından sualtı görüş arama robotu da kullanılmaya başlandı.

Arama çalışmaları için ırmağa su veren Manavgat Barajı'nın kapakları sabaha karşı kapatıldı. İbrahim ve Zeynep Vurkun çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Samet Durmuş Vurkun'un bulunması için hem ırmak kenarından yaya olarak hem de dalgıçlar tarafından su altında arama yapılıyor.

Aramaları endişeyle takip eden Samet Durmuş Vurkun'un ailesi, ekiplerden gelecek iyi haberi bekliyor. Baba İbrahim Vurkun da oğlunu bulmak için çalışmalara katılan herkese teşekkür etti.

Bucakşeyhler Mahallesi yakınlarında Manavgat Irmağı kıyısına dün ailesiyle pikniğe giden İbrahim-Zeynep Vurkun çiftinin en büyük çocukları 5 yaşındaki Samet Durmuş Vurkun, ayağının kayması sonucu ırmağa düşmüş ve akıntıda kaybolmuştu.