18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Manisa'daki silahlı saldırı

Manisa'daki silahlı saldırı - Ahmetli ilçesinde hafif ticari aracın kurşunlaması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ekin Öz toprağa verildi - Anne ve baba, 7 yıllık evlat hasretinin ardından dünyaya gelen çocuklarının cenaze töreninde ayakta durmakta güçlü çekti MANİSA (AA) - Manisa'nın Ahmetli ilçesinde kurşunlanan hafif ticari araçta bulunan ve yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ekin Öz, Turgutlu ilçesinde toprağa verildi.

22.03.2017 - 18:20

Ekin'in cenazesi, otopsi için götürüldüğü İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Turgutlu'ya getirildi.

Pazar Camisi'nde öğlen kılınan cenaze namazına, Ekin'in annesi Ayşe, babası Orhan Öz ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Anne ve babanın, 7 yıllık evlat hasretinden sonra dünyaya gelen çocuklarının cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Öz, Turgutlu İlçe Mezarlığında toprağa verildi.

- Olay

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde kuzeninin kullandığı hafif ticari araca ateş eden zanlı gözaltına alınırken, 1'i çocuk 2 kişi yaralanmıştı. Turgutlu Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Ekin Öz hayatını kaybetmişti.

Zanlı Ramazan K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.