28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Mardin'de yüksekten düşerek şehit olan polis için tören

Mardin'de yüksekten düşerek şehit olan polis için tören - Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş'un katıldığı törende görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel harekat polisi Karaman'ın cenazesi törenle memleketine uğurlandı MARDİN (AA) - Mardin'de çevre güvenliği kapsamında görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Kubilay Karaman için tören yapıldı.

25.04.2018 - 17:11

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen törende şehit Karaman'ın (28) Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, özgeçmişi okundu.

Törene katılan şehidin yakınlarını Mardin Valisi Mustafa Yaman teselli etmeye çalıştı.

Okunan duaların ardından şehidin cenazesi memleketi Erzurum'a uğurlandı.

Törene, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Altan Er, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazi ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Hatice Turan Kandemir ve vatandaşlar katıldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli polis memuru Kubilay Karman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un 12 Nisan'da kentteki temasları kapsamında katıldığı açılış töreninin ardından, çevre güvenliği için bulunduğu binanın çatısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanmış, tedavi gördüğü Mardin Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.