29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Mehmetçik'e Türk bayraklı destek

Mehmetçik'e Türk bayraklı destek - Erzincan'da bir grup genç, el emeğiyle keçeden yaptıkları Türk bayraklarını Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e gönderecek ERZİNCAN (AA) - Erzincan'da bir grup gencin, el emeğiyle keçeden yaptıkları Türk bayraklarını Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e gönderecekleri bildirildi.

8.02.2018 - 18:43

Erzincan Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada, merkezin gönüllü gençlerinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü harekata katılan Mehmetçik'e destek olmak amacıyla askerlerin üniformalarına dikilebilecek ebatta, keçeden Türk bayrakları yaptığı belirtildi.

Bu bayrakların el emeğiyle üretildiği ifade edilen açıklamada, bayrakların yine gençler tarafından yazılacak mektuplara konularak Afrin'e gönderileceği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Erzincan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ertuğrul Köroğlu, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin yaptığı "Mehmetçik'e bir mektup da sen gönder" projesi kapsamında önce keçeden Türk bayrakları üretildiğini anlattı.

Bayrakları mektup ile Mehmetçik'e göndereceklerini söyleyen Köroğlu, projeye destek olanlara teşekkür etti.