19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen: - "Bizler milli egemenliği kayıt altına alacak sistem için 'Evet' diyoruz" YALOVA (AA) - Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, "Bizler milli egemenliği kayıt altına alacak sistem için 'Evet' diyoruz.

2.04.2017 - 15:51
" dedi.

Memur-Sen Yalova İl Başkanlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen "Memur-Sen'e Davet Tercih Evet" adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Esen, yeniden büyük Türkiye istediklerini söyledi.

Esen, bunun için 17-25 Aralık'ta mücadele ettiklerini belirterek "15 Temmuz gecesi bağımsızlığımız için tankların önünde durduk. Şimdi yeni bir hedefteyiz. Bu yolda anayasa referandumunda 'Evet' çıkması için çalışma yapıyoruz." diye konuştu.

Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını dile getiren Esen, şöyle devam etti:

"Yeni bir dünya kuruluyor. Biz, 'Geçen yüzyıl kaybettiğimizi bu yüzyıl nasıl buluruz?' diye arıyoruz. Vesayetçiler ise Adnan Menderes'i astıkları günleri iple çekiyorlar. Bunlar çok algı oyunlarıyla milleti yönlendirmek istiyorlar. Bugün 'Hayır' diyenler neden 'Hayır' dediklerinin farkında değildir. Bu hayırcılar 15 yıldır kaybediyorlar, yine kaybedecekler. Bizler milli egemenliği kayıt altına alacak sistem için 'Evet' diyoruz. Onlar ise hep 'Kahrolsun emperyalizm.' dediler ama hep ona çalıştılar."