29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Modifiye tutkunları Tekirdağ'da buluştu

Modifiye tutkunları Tekirdağ'da buluştu - Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, 12 ilden modifiye tutkunları 300 araçla katıldıTEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen "Tuning Fest 2017" kapsamında modifiye araç tutkunları bir araya geldi.

15.10.2017 - 14:34

Sahil dolgu alanında düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 300 modifiyeli aracın, renkleri, motor kuvvetleri, ses sistemleri gibi özellikleri meraklılarıyla paylaşıldı.

Dernek sekreteri Metin Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu organizasyonları 8 yıldır profesyonel olarak düzenlediklerini ve etkinliğe her yıl katılımın arttığını söyledi.

Çok sayıda aracın etkinliğe katılması için aylar öncesinden çalışmalara başladıklarını ifade eden Kurt, "Bu seneki organizasyonumuzu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesinin katkılarıyla sahil dolgu alanında yapıyoruz. Etkinlikte desibel ve güzellik yarışmaları olacak. Görsel olarak birbirinden güzel araçlar alanda mevcut." dedi.

Kurt, modifiyenin insanlar için bir tutku haline geldiğini belirterek, "Bursa, Eskişehir, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Ankara, İzmir, Çanakkale, Sakarya, Balıkesir, Kütahya ve Samsun illerinden araçlar buraya katıldı. Şu an 300 aracımız içeride mevcut hala yolda olanlar var. Bu sayı daha da artacaktır. Buradaki araçlar özel araçlar bunlar, emek verilmiş hepsine, kendilerini sergileyecekler." ifadelerini kullandı.

Yarışmada araçlar, "en modifiye", "en iyi ses sistemi" kategorilerinde değerlendirildi. Yarışma sonunda dereceye giren araçların sahiplerine kupa verildi.