29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Munzur Üniversitesinde geleneksel balık ekmek etkinliği

Munzur Üniversitesinde geleneksel balık ekmek etkinliği - Munzur Üniversitesi tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 2 bin öğrenciye balık ekmek dağıtıldıTUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in de katılımıyla Munzur Üniversitesi tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 2 bin öğrenciye balık ekmek dağıtıldı.

7.03.2018 - 18:37

Munzur Üniversitesi Aktuluk Kampüsü Özgür Öğrenci Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Vali Sonel öğrencilere balık ekmek dağıtarak bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 bin öğrenciye balık ekmek dağıtıldığını söyledi.

Üniversitede sosyal ve diğer etkinliklerin yapıldığını anlatan İpek, "Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz balık ekmek etkinliğinin üçüncüsünü düzenliyoruz. Biz bu etkinliği önceki yıllar kar yağdığında yapıyorduk ancak bu yıl mevsim şartlarından dolayı bunu biraz daha bahar havasının olduğu günde yapmak nasip oldu." dedi.

İpek, bu etkinlikle öğrencilerin kaynaşmalarına katkı sağladıklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Bu etkinliklerini inşallah artırmayı düşünüyoruz. Bunun dışında öğrencilerimizin sosyal yaşam alanıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kafeteryalar, kantinler, sinema salonları, kütüphane, okuma salonları ve kulüp odaları da bittiğinde öğrencilerimiz sosyal yaşamı da Munzur Üniversitesi kampüsünde bulacak bir ortama kavuşacaklar. Hedefimiz, Munzur Üniversitesini hem akademik birimleri hem sosyal donatıları hem de diğer bütün fiziki mekanları ile Türkiye'nin örnek kampüslerinden birisi, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin en iyi kampüsü yapmayı hedefliyoruz. İnşallah 2019 içerisinde bütün kampüsümüz tamamlanmış olacak. 700 dönümlük kampüsümüz tamamlandığında öğrencilerimiz çok daha konforlu bir üniversiteye kavuşmuş olacaklar."