23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Muratbey Uşak'a destek

Muratbey Uşak'a destek - Uşak Belediye Başkanı Cahan: "Belediye olarak kulübe 500 bin lira destekte bulunduk" UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak'a 500 bin lira destekte bulundu.

17.03.2017 - 16:04

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Muratbey Uşak Kulübü Başkanı Ömer Özden ile takımın teknik heyet ve sporcularını makamında kabul etti.

Cahan, Muratbey Uşak'a geçen yıldan bu yana 730 bin lira destekte bulunduklarını söyledi.

Takımın Avrupa kupalarında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Cahan, "Takımımızın arkasındayız. Avrupa'da iyi mücadele ettiler. Takım güzel bir sonuçla buraya döndü. Umut ediyorum daha iyi sonuçlar alarak ligde play-off hedefine ulaşacaklar. Basketbolun şehrimizde gelişmesi sevindirici. Takım bizim takımımız. Pazar günü evimizde Pınar Karşıyaka maçı var. Takımın sahadan galip ayrılacağına eminim." diye konuştu.

Kulüp başkanı Özden ise takıma sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak play-off hedefine ulaşmaya çalışacaklarını belirtti.

Özden, ligde iç sahada Pınar Karşıyaka ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, "Bu destek bize moral oldu. Pınar Karşıyaka'yı yenecek güçteyiz. Pazar günü iyi basketbolla galip gelmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Cahan, Özden'e 500 bin liralık çeki verdi.