19 Mart 2024 Salı / 10 Ramazan 1445

Muş merkezli silah kaçakçılığı operasyonu

Muş merkezli silah kaçakçılığı operasyonu - Muş merkezli üç ilde düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi, gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı MUŞ (AA) - Muş merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.

25.10.2018 - 14:45

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "silah ve mühimmat kaçakçılığı" suçunu işleyen şüphelilere yönelik çalışma yürütüldüğü bildirildi.

Eş zamanlı olarak 23 Ekim'de Muş'ta 3, Hatay'da 2 ve Bingöl'de bir adreste şüphelilerin yakalanabilmesi ve suç delillerinin elde edilebilmesi amacıyla arama yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şüphelilere ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 4 tabanca şarjörü, 19 gram kubar esrar, av tüfeği, 66 tabanca ve 62 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca, iki ara yakalama yapılmış ve bu yakalamalarda 2 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 2 şarjör ele geçirilmiştir."

Diğer 2 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.