25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Muş Valisi Yıldırım'dan teröristlere "teslim ol" çağrısı

Muş Valisi Yıldırım'dan teröristlere "teslim ol" çağrısı MUŞ (AA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, "Teröristler gelsinler teslim olsunlar, etkin pişmanlıktan faydalansınlar.

10.08.2017 - 12:53
Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adaletine teslim etsinler." dedi.

Muş Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Şenyayla bölgesinde operasyonların devam ettiğini ve önceki gün düzenlenen hava harekatında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini anımsattı.

"Teröristler hiçbir şekilde ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacaklar, bu memleketi bölmeyi, bu vatandaşı bir birinden ayırmayı beceremeyecekler. Biz bundan eminiz." diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Hem vatandaşımıza güveniyoruz, hem kendi gücümüze güveniyoruz. Bizim söylediğimiz şudur; Teröristler gelsinler teslim olsunlar, etkin pişmanlıktan faydalansınlar. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adaletine teslim etsinler. Bizim söylediğimiz budur ama kendileri hala terör hadiseleri çıkarmaya devam etmeye niyetlilerse ve bunu devamlı yapıyorlarsa o zaman tabi ki Türkiye Cumhuriyeti de onlar için gerekeni yapacaktır."