29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Muşlu gençler "Mobil Gençlik Merkezi" ile eğlendi

Muşlu gençler "Mobil Gençlik Merkezi" ile eğlendi - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen proje kapsamında gönüllüler, Muş'un Bulanık ilçesine götürdükleri "Mobil Gençlik Merkezi" ile çocuk ve gençler için sportif faaliyetler düzenledi MUŞ (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında Muş'un Bulanık ilçesinde çocuk ve gençler için çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştirildi.

6.10.2017 - 16:45

Muş Gençlik Merkezi gönüllülerince ilçeye götürülen "Mobil Gençlik Merkezi" sayesinde Bulanık Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ebru sanatı, satranç, mini golf, boks, sokak tenisi, voleybol, badminton, dart, mangala ve halat çekme etkinlikleri yapıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler gönüllerince eğlendi.

İl Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlik merkezine ulaşamayan çocuklara hizmet götürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Proje kapsamında 10 bin gence ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Karataş, "Burada belde, köy ve ilçelerde çocuklarımıza ulaşıp gençlik merkezinde yapılan faaliyetleri onların da görmelerini istiyoruz. Amacımız gençlerin en iyi şekilde eğlenmelerini sağlamak." dedi.

Bulanık Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Çiçekli de "Bu etkinliğin, özellikle bizim kırsaldan gelen kız öğrencilerimiz açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Katkısı olan herkese teşekkür ederim." dedi.

Öğrenciler de etkinlik sayesinde birçok oyunu ilk kez oynadıklarını ve eğlendiklerini dile getirdi.