29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Mustafa Bozbağ, öğrencilerle bir araya geldi

Mustafa Bozbağ, öğrencilerle bir araya geldi - Akın Çorap Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ: - "Yönetim kurulu olarak düşüncemiz, hayalimiz, sevdamız her zaman Giresunspor oldu.

7.12.2017 - 11:41
Görev süremiz bitene kadar Giresunspor bayrağını en yukarılarda dalgalandırmaya çalışacağız"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de mücadele eden Akın Çorap Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, kulübü her konuda daha bir konuma getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi'nde Yeşilgiresun İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelen Bozbağ, çocuklara Giresunspor sevdasını aşılama adına yeni bir proje başlattıklarını belirtti.

Bozbağ, okulları gezerek öğrencilere Akın Çorap Giresunspor'un önemini anlatacaklarını, kendilerinden şehirlerini ve kulüplerini sevmelerini isteyeceklerini aktararak, "Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, sizler gibi bu memlekette doğup büyümüş, bu memlekette hayatını devam ettiren kişileriz. Sizler bu memleketin geleceğisiniz. Memleketinizi çok sevin. Her zaman şehrinize ve takımınıza sahip çıkın. Benim sizlerden ricam; ilk takımınız Giresunspor olsun." ifadelerini kullandı.

Kulübü daha iyi yerlere getirmenin peşinde olduklarını, sonuna kadar da başarı için mücadele edeceklerini vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımla bu kulübü 6 yıl önce aldık. Hep beraber bu günlere geldik. Şehrin hepimize bir katkısı var. Bu şehir kimimizi öğretmen, kimimizi doktor, kimimizi mühendis, kimizi iş adamı, kimimizi de serbest meslek sahibi yaptı. Bu memlekete hepimizin bir borcu var. Bir insanın şehrini sevmesi, şehrine hizmet etmesinden daha güzel hiçbir şey yok. Yönetim kurulu olarak düşüncemiz, hayalimiz, sevdamız her zaman Giresunspor oldu. Görev süremiz bitene kadar Giresunspor bayrağını en yukarılarda dalgalandırmaya çalışacağız."