19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Nevşehir'deki "sokak köpeğinin çöp aracında itlaf edildiği" iddiası

Nevşehir'deki "sokak köpeğinin çöp aracında itlaf edildiği" iddiası - Valilik tarafından iddialarla ilgili adli ve idari işlem başlatıldıNEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valiliğince, Acıgöl ilçesinde, "belediye ekiplerinin sokak köpeğini çöp toplama aracında itlaf ettiği" iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili adli ve idari işlem başlatıldığı belirtildi.

13.07.2018 - 16:06

Valilikten yapılan açıklamada, görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından konuyla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Acıgöl ilçesinde basına ve sosyal medyaya yansıyan olayla ilgili olarak gerekli idari ve adli işlemler derhal başlatılmış olup, konu titizlikle incelenmektedir. Sorumlularla ilgili gerekli işlemler yapılacaktır." ifadesi kullanıldı.

İlçede, belediye görevlileri tarafından bir sokak köpeğinin çöp toplama aracı olduğu ileri sürülen kamyonete konulmasına ait görüntüler sosyal medyada paylaşılmış, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, köpeğin itlaf edildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı.