28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Öğrencilerin "ay yıldız" koreografisi gururlandırdı

Öğrencilerin "ay yıldız" koreografisi gururlandırdı - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin okul bahçesinde yaptıkları ay yıldız koreografisi takdir topluyor - Okul Müdürü Özen: - "Yozgat’ın, Akdağmadeni'nin ve okulumuzun böyle güzel haberle ve etkinlikle adını duyurmasından ayrıca mutlu oldum.

6.11.2017 - 16:27
Yayınlanan haberler ve paylaşımlar sonrası tebrik mesaj ve telefonları aldık"

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin okul bahçesinde yaptığı ve sosyal medya aracılığıyla yayılan ay yıldız koreografisi takdir topladı.

Öğrencilerin tek sıra halinde yürüyüp okul bahçesinde ay ve yıldızı oluşturdukları koreografisi sosyal medyada ilgi gördü.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da memleketi Yozgat'ta gerçekleştirilen etkinliği sosyal medya hesabından paylaştı. Bozdağ, sosyal medya hesabında, "Memleketim Yozgat Akdağmadeni Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini bu güzel düşüncelerinden dolayı kutluyorum. Tebrikler, çocuklar." ifadesini paylaştı.

Okul Müdürü Mehmet Özen, AA muhabirine, öğrencilerin yaptığı koreografinin sosyal medyada bu kadar ilgi göreceğini tahmin edemediklerini söyledi.

Özen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladıkları programa koreografiyi de eklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte planladık. 200 öğrencimiz ve 4 öğretmenimizle bir günde provalarımızı yapıp bayrak gösterimizi sonuçlandırdık. Sosyal medyada yayınlanmasından sonra bu kadar ilgi göreceğimizi tahmin edemiyorduk. İzledikten sonra çok gururlanıp duygulandım. Yozgat’ın, Akdağmadeni'nin ve okulumuzun böyle güzel haberle ve etkinlikle adını duyurmasından ayrıca mutlu oldum. Yayınlanan haberler ve paylaşımlar sonrası tebrik mesajları ve telefonları aldık. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum."

Rehber öğretmen İlker Yasin Akbulut da vatan, millet, bayrak ve devlet sevgisini çocukların gönlüne işlemeyi, onlara bu duyguyu kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Bir günlük çalışma sonucu gösteriyi hazırladıklarını anlatan Akbulut, sosyal medyada paylaşılan koreografinin büyük beğeni aldığını söyledi.

Öğrencilerden Melike Koç da "Biz bu gösteride vatanımızı ve milletimizi ne kadar çok sevdiğimizi herkese göstermek istedik. Gösterimiz, ulusal kanallarda ve gazetelerde yayınlanınca biz de bu amacımızı gerçekleştirmiş olduk. Kendimizle gurur duyduk." ifadelerini kullandı.

Koreografide yer alan öğrencilerden Mustafa Şendoğan da "Çevremden güzel tepkiler aldım. Akrabalarımdan telefonla arayanlar oldu. Videonun bu kadar ilgi göreceğini beklemiyorduk. Sosyal medya ve televizyonlarda yer bulunca çok mutlu oldum ve okulum adına gururlandım." diye konuştu.