29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Öldürdükleri kadının cesedini define için kazdıkları kuyuya gömmüşler

Öldürdükleri kadının cesedini define için kazdıkları kuyuya gömmüşler - Kayseri'de 3 aydır kayıp olan ve aranan 69 yaşındaki kadını öldürdükleri iddia edilen 3 komşusu gözaltına alındı - Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda kadının cesedi define için kazılan kuyuda bulunduKAYSERİ (AA) - Kayseri'de 3 aydır kayıp olan ve aranan 69 yaşındaki kadını öldürdükleri iddia edilen 3 komşusu gözaltına alındı.

19.07.2017 - 19:41

İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 10 Nisan'dan itibaren kayıp olan Sayal Say'ı bulmak için yaptıkları soruşturma kapsamında kadının kaybolmadan bir hafta önce evine gelen komşuları Mustafa K. (36), Ahmet İ. (45) ve Ahmet M'nin (45) 2 bin 600 lirasını çaldıkları iddiasında bulunduğunu tespit etti.

Çalışmalarını bu yönde ilerleten ekipler, Mustafa K'yı İzmir'de, Ahmet İ. ve Ahmet M'yi de Kayseri'de gözaltına aldı.

Zanlıların ifadelerinde, evindeki 2 bin 600 lirasını çaldıkları kadının mahalleliye olayı anlatması üzerine Say'ın evine giderek yaşlı kadını boğarak öldürdüklerini, 36 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını da çalıp kadının cesedini daha önce define için kazdıkları bir kuyuya gömdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Hasanarpa Mahallesi'ndeki Osmandede Tepesi'nde define için kazılan kuyuya gömülen kadının cesedi itfaiye ekiplerinin de yardımıyla çıkarıldı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kocasinan ilçesi Hasanarpa Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Sayal Say'dan 2 gün haber alınamayınca köy muhtarı 10 Nisan'da durumu jandarmaya bildirmişti.