19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ormanlık alanda kafatası ile kemiklerin bulunması

Ormanlık alanda kafatası ile kemiklerin bulunması - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ormanlık alanda bulunan ve bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi - Cesedin yaban hayvanları tarafından parçalandığı tespit edildi KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ormanlık alanda bulunan ve bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

12.10.2017 - 14:52

Hamitabat köyü yakınlarında dün ormanlık alanda bulunan bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik ile ilgili Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ediyor.

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda insana ait olduğu değerlendiren cesedin ormanlık alanda yaban hayvanları tarafından parçalandığı ve kemiklerin bölgeye yayıldığı tespit edildi.

Lüleburgaz Devlet Hastanesindeki ön otopsinin ardından kafatası ile kemikler incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

- Olay

Hamitabat köyü yakınlarında yolda temizlik çalışmalarını sürdüren karayolları ekipleri, yol kenarında bir pantolon, araç ruhsatı ile cep telefonu olduğunu görerek durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, bölgede yapılan çalışmalarda pantolonun yaklaşık 20 metre uzaklığında ormanlık alanda, bir insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ile 23 parça kemik bulunmuştu.

Ekipler bölgede yaptığı çalışmada da iki erkek ayakkabısı, kol saati, tişört, kot pantolon ile boş tabanca kovanına rastlamıştı.